Leidraad

Drie keer per jaar geeft de Universiteit Leiden alumnimagazine Leidraad uit. Leidraad is een uitgave van de afdeling Development & Alumnirelaties van de Universiteit Leiden en wordt gratis verstuurd aan alle oud-studenten van de universiteit.

Voor wie?

Alle alumni van de Universiteit Leiden ontvangen de Leidraad kosteloos en automatisch na hun afstuderen.

Voor andere belangstellenden is een abonnement op aanvraag beschikbaar.
     
Lees hier de meest recente uitgave


Ontvangt u Leidraad niet?

Ontvangt u Leidraad niet, maar bent u wel alumnus van de universiteit? Dan komt dit hoogstwaarschijnlijk doordat de universiteit niet over de correcte contactgegevens beschikt. Contact- en werkgegevens kunt u doorgeven/wijzigen via het wijzigingsformulier op onze website, hier kunt u ook een opmerking achterlaten dat u voortaan graag Leidraad ontvangt.

Heeft u niet aan de Universiteit Leiden gestudeerd, maar wilt u wel graag Leidraad ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens naar contact@leidraad.leidenuniv.nl

Leidraad online

Leidraad is ook online te lezen. In de rechterkolom is een overzicht van alle digitale edities.

De meest recente uitgave vindt u hier (Zomer 2016).

Gehele of gedeeltelijke overname van artikelen, foto's en illustraties is alleen toegestaan na overleg met de redactie (zie 'contact') en met bronvermelding.

Opzeggen

Wil je Leidraad niet meer ontvangen? Stuur dan een email naar wijziging@alumni.leidenuniv.nl en je opzegging zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties met betrekking tot Leidraad? Neem dan contact op met de redactie via contact@leidraad.leidenuniv.nl.

Laatst Gewijzigd: 09-05-2016