Coaches gezocht voor Coachcafé voor jonge alumni

Ben jij coach en alumnus van de Universiteit Leiden en heb je ervaring met het werken met young professionals? We zoeken nieuwe coaches voor het Coachcafé voor jonge alumni.

Een paar keer per jaar organiseert het Jonge Alumni Netwerk het Coachcafé voor jonge alumni. Inmiddels hebben er vier succesvolle edities plaatsgevonden en is er een groep (alumni-) coaches opgebouwd die hier met veel enthousiasme aan meewerken. Om deze groep coaches verder uit te breiden zijn we op zoek naar alumni met ervaring als coach, die graag op vrijwillige basis willen meewerken aan het Coachcafé.

Met je medewerking als coach aan het Coachcafé help je jonge alumni tijdens een leuke avond in informele setting een stap verder in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Als coach is het bovendien een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere coaches.

 


Het Coachcafé

Tijdens het Coachcafé schuiven jonge alumni gedurende drie sessies in groepjes van drie aan bij telkens een andere coach. Gezamenlijk wordt er gespard over hun talent, droom en de volgende stap die ze kunnen zetten.

De sfeer van de avond is informeel en het Coachcafé vindt plaats in cafésetting. Naast de coaching die de deelnemers ontvangen speelt ook (de impact van) netwerken tijdens de avond een grote rol. 

Het Coachcafé verloopt volgens een vaste opbouw en werkwijze, waardoor alle deelnemers aan het einde van de avond uiteindelijk dezelfde stappen doorlopen hebben - ook al hebben ze niet allemaal dezelfde coaches gesproken. Tijdens een korte training voor nieuwe coaches wordt deze werkwijze doorgesproken en hiermee geoefend.

Aanmelden als coach

Om als coach deel te kunnen nemen zijn de volgende zaken van belang:

• Je bent alumnus van Universiteit Leiden en werkzaam als coach

• Je hebt ervaring met het werken met Young Professionals

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Lucienne Boehmer (a.l.m.boehmer@bb.leidenuniv.nl) met daarin een korte beschrijving van je ervaring en je motivatie om deel te nemen aan het coachcafé. Mocht je één of beide data niet beschikbaar zijn, maar op een later moment graag mee willen werken, dan horen we dit uiteraard ook graag!

Helaas is het maximum aantal coaches dat kan deelnemen aan de eerstvolgende training bereikt . Wil je op een later moment graag alsnog meewerken aan het Coachcafé, laat het ons dan weten. In dat geval bewaren we je gegevens en nemen we contact met je op zodra er weer een nieuwe training wordt georganiseerd.
 

NB: Alle coaches die meewerken aan het Coachcafé doen dit op vrijwillige basis.

Het Coachcafé wordt georganiseerd in samenwerking met Toolkit for Life

Laatst Gewijzigd: 03-02-2016