5 april: Coachcafé voor jonge alumni

Op dinsdag 5 april vindt er weer een Coachcafé voor jonge alumni plaats. Dit Coachcafé biedt je als jonge alumnus de mogelijkheid om, geholpen door professionele coaches, verder te denken over je loopbaan, de keuzes waar je voor staat en de stappen die je zou kunnen zetten.

Het Coachcafé

Wat houdt het in?
Tijdens het Coachcafé ga je in een informele setting met professionele coaches (allemaal alumni van de Universiteit Leiden) en andere deelnemers in gesprek over je loopbaan en je wensen op dit vlak. Gedurende de avond bespreek je waar je talenten liggen, wat je graag wil bereiken en wat je kunt doen om dit te realiseren. Door samen te sparren leer je ook van de anderen.
Dit alles in een informele cafésetting en onder het genot van een drankje, want in de kroeg vinden immers vaak de beste gesprekken plaats.

Het programma wordt afgesloten met een levend LinkedIn, waarbij je gelijk kunt ervaren hoe je je netwerk kunt inzetten om een stap verder te komen. 

Wat levert het je op?
Het Coachcafé combineert een gezellige avond met een goed gesprek over je loopbaan. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nieuwe ideeën over je toekomst, een scherpere blik over je (on)mogelijkheden en een concrete stap om te zetten m.b.t. je loopbaan. Bovendien heb je een hoop nieuwe mensen ontmoet.

Waarom in een café-setting?
Omdat in een kroeg vaak goede gesprekken plaatsvinden, je er gelijkgestemden ontmoet en omdat het gezellig is. Het is een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan over je carrière en je dromen op dit gebied.

Voor wie?
Het Coachcafé is er voor iedere jonge alumnus (t/m 35 jaar) die die wel een kleine carrièreboost kan gebruiken. Of je nu al vijf jaar aan het werk bent en twijfelt over de richting die je uit wilt gaan, of net bent afgestudeerd en niet zo goed weet waar je moet beginnen. Het Coachcafé helpt je helder te krijgen welke kant je op wil en geeft je een eerste aanzet in wat je kunt doen om daar te komen. De coaches en andere deelnemers laten je zien dat sommige dingen helemaal niet zo onbereikbaar zijn als ze misschien soms lijken.


Deelnemen

Datum: Dinsdag 5 april 2016
Locatie: Scheltema Leiden (Marktsteeg 1, Leiden)
Kosten:

€25 incl. consumpties (excl. 2,01 administratiekosten)

Programma:

19.00 uur - deur open

19.30 uur - start programma

22.30 uur - netwerkborrel

Aanmelden:

Meld je nu aan via Eventbrite

Reacties van deelnemers van eerdere edities

"Het Coachcafé biedt een leuke mix van gezelligheid en inspiratie. Je wordt door anderen echt aan het denken gezet over jouw carrière en je doet verfrissende inzichten op. Een must voor jonge alumni! "

"Je krijgt zin in de toekomst en inzicht in een carrièredoel waarnaar je kunt toewerken.”

“Ik heb het Coachcafé ervaren als een hele leuke en inspirerende avond. In verschillende rondes leer je jezelf en mede alumni kennen. Door anderen over hun dromen en talenten te horen praten leerde ik ook veel over mezelf.”

"Een positieve schop onder je kont! En fijn om ook andere jonge alumni te spreken en te horen hoe zij dingen aanpakken."

"Heel fijn om te merken dat ik niet de enige ben die nog zoekende is welke kant ik op wil. En ik heb daadwerkelijk meteen actie ondernomen waardoor er nu weer balletjes zijn gaan rollen."

"Erg leuke avond, waarbij iedereen openlijk praat over zijn of haar dromen. Ik vond het heel leuk om te zien hoe iedereen bereid is elkaar te helpen."

---------

Dit Coachcafé wordt georganiseerd door het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden in samenwerking met Toolkit for life.

Lees ook: 'Alumni coachen alumni' - verslag van de eerste editie van het Coachcafé in november 2014.


Laatst Gewijzigd: 07-03-2016