10 november: Coachcafé voor jonge alumni

Op dinsdag 10 november vindt er weer een Coachcafé voor jonge alumni plaats. Dit Coachcafé biedt je als jonge alumnus de mogelijkheid om, geholpen door professionele coaches, verder te denken over je loopbaan, de keuzes waar je voor staat en de stappen die je zou kunnen zetten.

Het Coachcafé

Wat houdt het in?
In een informele setting schuif je tijdens drie sessies aan bij verschillende coaches (allemaal alumni van de Universiteit Leiden). Dit doe je telkens samen met twee andere jonge alumni. Samen bespreek je waar je talenten liggen, wat je op werkgebied het liefste zou willen doen en wat een volgende stap in deze richting kan zijn. Door samen te sparren leer je ook van de anderen. Bovendien word je je meer bewust van je eigen positie en kun je beter je koers bepalen.

Het programma wordt afgesloten met een levend LinkedIn. Hierbij krijg je de kans om andere deelnemers (en coaches) hun netwerk voor je open te laten stellen.

Wat levert het je op?
Het Coachcafé combineert een gezellige avond met een goed gesprek over je loopbaan. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nieuwe ideeën over je toekomst, een scherpere blik over je (on)mogelijkheden én een netwerk van professionals en mede-alumni.

Waarom in een café-setting?
Omdat in een kroeg vaak goede gesprekken plaatsvinden, je er gelijkgestemden ontmoet en omdat het gezellig is. Het is een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan over je carrière en je dromen op dit gebied.


Deelnemen

Datum: Dinsdag 10 november 2015
Locatie: Scheltema Leiden (Marktsteeg 1, Leiden)
Kosten:

€25 incl. consumpties (excl. 2,12 administratiekosten)

Programma:

19.00 uur - deur open

19.30 uur - start programma

22.30 uur - einde + borrel

Aanmelden:

Het Coachcafé is uitverkocht.

Meld je aan voor de wachtlijst, dan krijg je een seintje wanneer er een plek vrij komt. 

 

Komt er geen plek meer vrij, dan ontvangen mensen op de wachtlijst als eerste bericht wanneer aanmelden voor de volgende editie mogelijk is. 

Reacties van deelnemers van eerdere edities

"Het Coachcafé biedt een leuke mix van gezelligheid en inspiratie. Je wordt door anderen echt aan het denken gezet over jouw carrière en je doet verfrissende inzichten op. Een must voor jonge alumni! "

"Je krijgt zin in de toekomst en inzicht in een carrièredoel waarnaar je kunt toewerken.”

“Ik heb het Coachcafé ervaren als een hele leuke en inspirerende avond. In verschillende rondes leer je jezelf en mede alumni kennen. Door anderen over hun dromen en talenten te horen praten leerde ik ook veel over mezelf.”

"Een positieve schop onder je kont! En fijn om ook andere jonge alumni te spreken en te horen hoe zij dingen aanpakken."

"Heel fijn om te merken dat ik niet de enige ben die nog zoekende is welke kant ik op wil. En ik heb daadwerkelijk meteen actie ondernomen waardoor er nu weer balletjes zijn gaan rollen."

"Erg leuke avond, waarbij iedereen openlijk praat over zijn of haar dromen. Ik vond het heel leuk om te zien hoe iedereen bereid is elkaar te helpen."

---------

Dit Coachcafé wordt georganiseerd door het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden in samenwerking met Blik-Opener – loopbaanimpuls voor young professionals.

Lees ook: 'Alumni coachen alumni' - verslag van de eerste editie van het Coachcafé


Laatst Gewijzigd: 22-10-2015